Oplev behandlingsmetoder i 7 trin med følgende eksperter

Dr. Deepak Chopra

En verdenskendt pioner inden for integrativ medicin og personlig transformation. Deepak Chopra, M.D., er grundlæggeren af ​​Chopra Foundation, medstifter af Jiyo.com og Chopra Center for Wellbeing. TIME-magasinet har beskrevet Dr. Chopra som “en af ​​århundredets top 100 helte og ikoner.”

Deepak Chopra er bestyrelsescertificeret i intern medicin, endokrinologi og metabolisme, en stipendiat fra American College of Physicians, klinisk professor i medicin og folkesundhed ved University of California, San Diego, forsker, neurologi og psykiatri, ved Massachusetts General Hospital, adjunkt Professor ved Kellogg School of Executive Management ved Northwestern, adjungeret professor ved Columbia Business School, Columbia University og professor i bevidsthedsstudier ved Sofia University. The World Post og The Huffington Post globale internetundersøgelse rangerede Chopra som # 17 indflydelsesrig tænker i verden og # 1 i medicin. “

Med mere end 85 bøger, inklusive 25 New York Times-bestsellere. ‘Er du universet: Opdage dit kosmiske selv og hvorfor det betyder noget’, blev en øjeblikkelig New York Times-bestseller og Wall Street Journal-bestseller.

Gregg Braden

Gregg Bradenis er en New York Times bestsellerforfatter og internationalt anerkendt som en pioner inden for at bygge bro mellem videnskab, spiritualitet og den virkelige verden! Efter en vellykket karriere som computergeolog i 1970’ernes energikrise, arbejdede han som seniorforbindelse med den amerikanske luftvåbens rumstyring i de kolde krigsår i 1980’erne.

I 1991 blev han den første tekniske driftschef for Cisco Systems.

Siden 1986 har Gregg udforsket høje bjerglandsbyer, fjerntliggende klostre og glemte tekster for at flette deres tidløse hemmeligheder med den bedste videnskab i dag. Hans opdagelser har ført til 11 prisvindende bøger udgivet på 38 sprog. Gregg har modtaget adskillige hædersbevisninger for sit arbejde, herunder en 2016 nominering til den prestigefyldte Templeton Award. Han har delt sine præsentationer og træninger med De Forenede Nationer, Fortune 500-virksomheder, U. S. militæret og er nu omtalt i mediespecialer, der udsendes på større netværk i hele Nord- og Sydamerika, Mexico og Europa.

Marianne Williamson

Marianne Williamson er en internationalt anerkendt åndelig forfatter og underviser. Marianne har været en populær gæst på tv-programmer som Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Rose & Bill Maher. Syv af hendes tolv udgivne bøger har været New York Times Bestsellers. Fire af disse har været nr. 1. Mega-bestselleren ‘Return to Love’ betragtes som en must-read af The New Spiritualitet. Et afsnit fra denne bog, der begynder “Vores dybeste frygt er ikke, at vi er utilstrækkelige. Vores dybeste frygt er, at vi er magtfulde over mål …” betragtes som en hymne for en moderne generation af søgende.

Mariannes andre bøger inkluderer ‘The Law of Divine Compensation’, ‘The Age of Miracle’, ‘Everyday Grace’, ‘A Woman’s Worth’, ‘Illuminata’, ‘Healing the Soul of America’, ‘Et kursus i vægttab’, ‘The Gift of Change’, ‘Fortryllet kærlighed’, ‘Et år med mirakler’ og hendes nyeste bog, ‘Tårer til triumf: Den åndelige rejse fra lidelse til oplysning’.

Marianne er født i Houston, Texas. I 1989 grundlagde hun Project Angel Food, et måltid-på-hjul-program, der serverer hjemmeløse mennesker med aids i Los Angeles-området. Til dags dato har Project Angel Food serveret over 8 millioner måltider. Marianne var også medstiftende Peace Alliance. Og hun tjener i bestyrelsen for RESULTAT-organisationen og arbejder for at afslutte de værste ødelæggelser af sult og fattigdom i hele verden.

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenzafirst fangede offentlighedens øje som en af ​​forskerne med i den prisvindende film ‘What the BLEEP do we know!?’ Siden filmens udgivelse i 2004, er hans arbejde udvidet og uddybet  i adskillige centrale retninger – som alle afspejler hans lidenskab for at udforske, hvordan mennesker kan bruge de nyeste fund fra neurovidenskab og kvantefysik, til ikke kun at helbrede sygdom, men også for at nyde et mere opfyldt og lykkeligt liv. Som lærer og underviser er Dr. Joe blevet opfordret til at tale i mere end 27 lande på seks kontinenter og uddanne tusinder af mennesker i hans varemærke, der er let at forstå, opmuntrende. Han fortæller i sin  medfølende stil, hvordan vi kan genskabe vores hjerner og konditionere vores kroppe til at foretage varige ændringer. Ud over at tilbyde en række onlinekurser og tele-klasser, underviser han personligt i tre-dages progressive workshops og fem-dages avancerede workshops. Dr. Joe er også fakultetsmedlem ved International Quantum University for Integrative Medicine i Honolulu; Omega Institute for Holistic Studies i Rhinebeck, New York; og Kripalu Center for Yoga og Sundhed i Stockbridge, Massachusetts. Han er derudover en indbudt formand for forskningsudvalget ved Life University i Atlanta, Georgien.

Som forsker udforsker Dr. Joe videnskaben bag spontane remissioner, hvordan folk heler sig selv af kroniske tilstande og endda terminale sygdomme. Han er for nylig begyndt at samarbejde med andre videnskabsfolk om at udføre omfattende forskning om virkningerne af meditation under hans avancerede workshops. Han og hans team foretager hjernekortlægning med elektroencefalogrammer (EEG), samt individuelt energifelt-forsøg med en gasudladningsvisualisering-maskine(GDV), samt måler både hjertesammenhæng med HeartMath-skærme og den energi, der findes i miljøet før, under og efter begivenheder med en GDVSputnik-sensor. Snart planlægger han også at medtage epigenetisk test i denne forskning.

Anthony William

Anthony William er født med en unik evne til at tale med en ånd på højt niveau, der giver ham ekstraordinær nøjagtige sundhedsoplysninger, der ofte er forudsigende. Da Anthony var fire år, chokerede han sin familie ved at meddele ved middagsbordet, at hans symptomfri bedstemor havde lungekræft. Medicinsk test bekræftede snart diagnosen.

I over 25 år har Anthony hengivet sit liv til at hjælpe mennesker med at overvinde og forebygge sygdom – og opdage det liv, de var beregnet til at leve. Hvad han gør, er flere årtier foran videnskabelige opdagelser. Hans medfølende tilgang, der tager hensyn til trivsel på alle niveauer, og ikke kun fysisk helbred, har gang på gang givet lettelse og resultater til dem, der opsøger ham.

Anthonys hidtil usete nøjagtighed og succesrate som det medicinske medium, har tjent ham tillid og hengivenhed blandt tusinder over hele verden, blandt dem filmstjerner, rockstjerner, milliardærer, professionelle atleter, forfattere og utallige  mennesker fra alle samfundslag, der ikke fandt en måde at helbrede sig på, indtil han gav dem indsigt fra Ånden. Anthony er også blevet en uvurderlig ressource for læger, der har brug for hjælp til at løse deres vanskeligste sager. Han er forfatteren af ​​New York Times bedst sælgende bog, ‘Medicinsk medium: hemmeligheder bag kronisk og mystisk sygdom og hvordan man endelig kan heles’.

Anita Moorjani

Anita Moorjaniwas født i Singapore af indiske forældre, flyttede til Hong Kong i en alder af to år og har boet i Hong Kong det meste af sit liv. På grund af sin baggrund og britisk uddannelse er hun flersproget og voksede op med at tale engelsk, kantonesisk og en indisk dialekt samtidig; hun lærte senere fransk på skolen. Anita havde arbejdet i erhvervslivet i mange år, før hun blev diagnosticeret med kræft i april 2002. Hendes fascinerende og bevægende nær-død-oplevelse i begyndelsen af ​​2006 ændrede radikalt hendes perspektiv på livet, og hendes arbejde går dybere ind i denne indsigt.

Som et resultat af sin nær-død oplevelse, bliver Anita ofte opfordret til at tale på konferencer og begivenheder over hele kloden for at dele hendes indsigter. Hun er også en hyppig gæst ved University of Hong Kongs afdeling for adfærdsvidenskab og taler om emner som f.eks. behandling af terminal sygdom. Hun er et levende bevis på, at vi alle har en indre kraft og visdom til at overvinde selv livets mest umulige situationer.

Dr. Bruce Lipton

Bruce Lipton, Ph.D. er en internationalt anerkendt leder inden for brobygning mellem videnskab og spiritualitet. Han er stamcellebiolog, bedstsælgende forfatter af ‘The Biology of Belief’ og modtager af Goi Peace Award i 2009. Bruce Lipton har været gæstetaler på hundredvis af tv- og radioprogrammer, samt keynotespeaker for nationale og internationale konferencer.

Dr. Lipton begyndte sin videnskabelige karriere som cellebiolog. Han modtog sin phd. uddannelse fra University of Virginia i Charlottesville, inden han kom til Institut for Anatomi ved University of Wisconsin School of Medicine i 1973. Dr. Liptons forskning på muskeldystrofi, der anvender klonede humane stamceller, fokuseret på de molekylære mekanismer, der kontrollerer celleopførsel. En eksperimentel vævstransplantationsteknik udviklet af Dr. Lipton og kollega Dr. Ed Schultz og offentliggjort i tidsskriftet Science blev derefter anvendt som en ny form for human genetisk metode.

I 1982 begyndte Dr. Lipton at undersøge principperne i kvantefysik, og hvordan de kunne integreres i hans forståelse af cellers informationsbehandlingssystemer. Han producerede gennembrudsundersøgelser på cellemembranen. Hans forskning på Stanford University’s School of Medicine, mellem 1987 og 1992, afslørede, at miljøet kontroller cellens opførsel og fysiologi og tænder og slukker gener. Hans opdagelser, der stred imod det etablerede videnskabelige syn på, at livet styres af generne, skabte en vigtig studieretning; videnskaben om epigenetik.

Dr Jeffrey Thompson

Dr. Jeffrey Thompson eksperimenterede med lyd og dens virkninger på kroppen og hjernen i 1981 på hans Holistic Health Center i Virginia. Hans eksperimenter involverede anvendelse af nøjagtige lydfrekvenser til at foretage kiropraktiske ryg- og kraniale justeringer, til at stimulere og normalisere organfunktion og til at balancere akupunkturmeridianer. Hans kliniske forskning, med tusinder af patienter og frivillige, førte til banebrydende opdagelser i, hvordan lydfrekvensmønstre indbygget i musikalske lydspor, kan medføre hjernebølger og udløse adskillige sundhedsmæssige fordele.

Dr. Thompson fortsatte sin videnskabelige kliniske forskning på en forskerskole og forskningscenter i Encinitas, Californien, i mange år. Som medlem af fakultetet underviste han i adfærdspsykoakustik og klinisk neuroakustisk terapi, anerkendt af staten Californien som en del af kerneprogrammet for klinisk psykoterapi og humanistisk kandidat- og ph.d.-programmer. Dr. Thompson underviser på forskellige institutioner og gennem sponsorerede seminarer, workshops og certificeringskurser. I 1988 oprettede Dr. Thompson Center for Neuroacoustic Research i Encinitas, Californien. I 1989 bad NASA og Jet Propulsion Laboratory Dr. Thompson om at udforske en række særlige optagelser, som Voyager I & II rumfartøjet havde sendt tilbage fra Jupiter, Saturn, Uranus og Neptune. Dr. Thompson blev inviteret til at undersøge muligheder for anvendelse af ​​disse NASA Space Sound Recordings.

Dr. Thompson er anerkendt som ekspert inden for akustiske stimuleringsfrekvenser indarbejdet i musikalske lydspor. Som musiker og komponist har han skabt en metode til at bruge modulerede lydpulser til ændring af bevidsthedstilstande, hvilket resulterer i optimal helbredelse af sind og krop. I 1990’erne blev Dr. Thompsons metode, at bruge lyd til healing, valgt som en af ​​de bedste alternative helbredelsesmetoder i USA. Hans arbejde blev finansieret gennem Center for Undersøgelse af komplementære og alternative terapier (CSCAT).

 

Dr. Darren Weissman

Dr. Darren Weissman er en kiropraktisk holistisk læge, udvikler af The LifeLine Technique og bedst sælgende forfatter af ‘The Power of Infinite Love & Gratitude, Awakening to the Secret Code of Your Mind’.  Han er en bidragydende forfatter af Dr. Masaru Emotos bedst sælgende bog, ‘The Healing Power of Water’. Baseret på sin ekspertise inden for det underbevidste sind og holistisk sundhed er Dr. Weissman en international taler inden for bevidsthed og er blevet omtalt i filmene E-Motion, Making Mankind, Beyond Belief og The Truth og dokumentaren ‘Heal’. Dr. Weissman har skrevet i adskillige magasiner, herunder Natural Health, The Huffington Post, Prevention og InStyle.

Hans passion er at lære os, hvordan man bevidst ændrer følelsesmæssige programmer i det underbevidste sind. Som et naturligt biprodukt forbedrer klienter direkte deres krops naturlige potentiale til at heles og trives.

Baseret på sit arbejde og forskning udviklede Dr. Weissman The LifeLine Technique® i 2002. Siden da oprettede han The Life Line Center, der tilbyder en bred vifte af individuelle plejetjenester og uddannelsesprogrammer, til personlig udvikling med en vision om at skabe verden fred gennem indre fred. LifeLine Technique® tiltrækker studerende fra hele verden, hvor der nu er over 500 certificerede LifeLine-praktikere i 24 lande.

Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith er grundlæggeren af ​​Agape International Spiritual Center med tusinder af lokale medlemmer og globale live streamers. Hans organisation er meget anset for sin kulturelle, racemæssige og spirituelle mangfoldighed.

Agapes lokale samfundsopsøgende programmer beværter hjemløse, fængslede og deres familier; samarbejder med samfundsorganisationer, der er aktive i skoler og hjem for udsatte unge; støtter kunst og går ind for bevarelse af jordens miljøressourcer. Mens Agapes globale humanitære organisation leverer økonomisk støtte til fødevareprogrammer, omskolingsprogrammer, skoler, biblioteker, børnehjem, hospitaler, klinikker, hjem til uønskede mødre, mikrolån, naturkatastrofer og advokatbistand til steder så bredt som til Afghanistan, Bosnien, Columbia, Ecuador, Indien, Irak, Kosovo og Sri Lanka.

Dr. Beckwith er en efterspurgt meditationslærer, konferencetaler og seminarleder om Life Visioning Process. Tre af hans seneste bøger – ‘Life Visioning’, ‘Spiritual Liberation’ og ‘TranscenDance Expandedare’ modtog den prestigefyldte Nautilus Award. Han har optrådt på Dr. Oz, The Oprah Winfrey Show og Larry King Live, Tavis Smiley og i sin egen PBS Special, The Answer Is You. Hver fredag ​​kl. 13.00 indstiller tusinder tusindvis af hans radioprogram på KPFK, Wake up: The Sound of Transformation.

Dr. med. Bernie Siegel

Bernie Siegel, M.D., er en pensioneret almen / pædiatrisk kirurg, der nu er involveret i humanisering af medicinsk behandling og medicinsk uddannelse. I 1978 opstod han undtagelsesvis kræftpatienter (ECaP), en specifik form for individuel terapi og gruppeterapi. Han er forfatteren af bl.a. ‘Love, Medicine & Miracles’ , ‘Peace, Love & Healing’, ‘How to Live Between Office Visits’, ‘Prescriptions for Living’, ‘Prescriptions For the Soul’, ‘Help Me To Heal’ (med Yosaif August) og ‘The Art of Healing: Uncovering Your Inner Wisdom and Potential for Self-Healing’.  Med Bernie oplever vi en filosofi om at leve og dø, som møder de etiske og spirituelle problemer, som vores samfund og medicinsk behandling kæmper med i dag. Bernie og hans kone, Bobbie, bor i Connecticut og har fem børn og otte børnebørn.

 

David Hamilton

David Hamilton, Ph.D. har en ph.d. i organisk kemi og tilbragte 4 år i den farmaceutiske industri og udviklede lægemidler mod hjerte-kar-sygdom og kræft. Inspireret af placebo-effekten forlod han branchen for at skrive bøger og uddanne folk til, hvordan de kan udnytte deres sind og følelser for at forbedre deres helbred.

Han er nu forfatter af 9 bøger, som alle er udgivet af Hay House, inklusive bestsellerne, ‘How Your Mind Can Heal Your Body’, ‘I Heart Me’ og ‘De fem bivirkninger af venlighed’. Han skriver en regelmæssig blog på sit websted og til Huffington Post (amerikansk version) og Psychologies Life Labs, “Life Hacks”, Soul & Spirit Magazine. I 2016 blev han kåret til “Bedste forfatter” af læsere af Kindred Spirit Magazine.
David  arbejder passioneret for at hjælpe med at inspirere en venligere verden.

Joan Borysenko PH.D.

Joan Borysenko PH.D. er en fremtrædende pioner inden for integrativ medicin. Hun er en verdenskendt ekspert inden for forbindelsen mellem sind og krop. Hendes arbejde er funderet i en international sundhedsrevolution, der anerkender betydningen af meningsfuldhed og livets åndelige dimensioner som en integreret del af sundhed og helbredelse. Hun inspirerer på hospitaler, hospicer, teatre, konferencesteder, bestyrelser og kirker, da hun bygger en troværdig bro mellem tro og fornuft. Hendes humor og autenticitet – i kombination med den nyeste forskning – gør hende til en overbevisende og inspirerende taler og forfatter.

I begyndelsen af ​​1980’erne grundlagde Joan Borysenko PH.D en Mind / Body klinik sammen med Dr. Benson og Dr. Ilan Kutz. Hun blev licenseret som psykolog og blev udnævnt til instruktør i medicin ved Harvard Medical School. Hendes kliniske erfaring og forskning kulminerede i 1987 med publikationen af ​​New York Times bestseller, ‘Minding the Body, Mending the Mind’, der solgte over 400.000 eksemplarer. Joan er forfatter og medforfatter til 13 andre bøger og adskillige lyd- og videoprogrammer, herunder ‘Indre fred for travle mennesker’. Hun er grundlægger af sind / krop Health Sciences, LLC beliggende i Boulder, Colorado og direktøren for Claritas Institute Interspiritual Mentor Training Program.

Hun er også vært for et ugentligt internetradioprogram, Your Soul’s Compass, for Hay House. En af de mest populære og efterspurgte talere inden for sundhed, helbredelse og spiritualitet.

Kelly Brogan, M.D.

Kelly Brogan, M.D., er en holistisk sundhedspsykiater for kvinder, forfatter til New York Times bestsælgende bog, ‘A Mind of Your Own’, og medredaktør af lærebogen ‘Integrative Therapies for Depression’. Hun afsluttede sin psykiatriske træning og stipendium ved NYU Medical Center efter uddannelsen fra Cornell University Medical College og har en B.S. fra MIT i Systems Neuroscience. Hun er bestyrelsescertificeret inden for psykiatri, psykosomatisk medicin og integrerende holistisk medicin og er specialiseret i psykiatriske syndromer og symptomer.

Hun er i bestyrelsen for GreenMedInfo, Price-Pottenger Nutrition Foundation, Functional Medicine University, Pathways to Family Wellness, NYS Perinatal Association, Mindd Foundation, tidsskriftet Alternative Therapies in Health and Medicine og Nicholas Gonzalez Foundation. Hun er certificeret KRI Kundalini Yoga-lærer og mor til to.

Kelly Noonan Gores

Kelly Noonan Gores begyndte sin karriere som vært igennem 20 år. I 2012 startede hun Elevative Entertainment og gik over til skrivning og produktion. Hun har produceret komediefilmen Tooken (2015). Hun spillede også hovedrollen i og var udøvende producent af den prisvindende spillefilm Beneath (2013) samt den prisvindende kortfilm, Take a Seat (2011). Hun søger sandheden, har praktiseret yoga og meditation i 15 år og brænder for helbredelse.

Dr. Kelly Turner, Ph. D.

Kelly Turner, Ph. D., er New York Times bestsælgende forfatter af Radical Remission: Surviving Cancer Against All Odds, nu oversat til 20 sprog, som opsummerer hendes forskning på den radikale remission af kræft – om de tilfælde, hvor nogen heler sig for kræft uden vestlig medicin eller efter vestlig medicin er mislykket. I det sidste årti har hun forsket i 10 forskellige lande og analyseret over 1.500 tilfælde af radikal remission. Hun er en hyppig gæst på The Dr. Oz Show og har en B.A. fra Harvard University og en ph.d. fra University of California, Berkeley.

Senest har Kelly tilpasset sin forskning til et fiktivt filmmanuskript med titlen ‘Open-ended ticket’. Denne film fortæller historien om en kræftpatient, der tager sin bedste ven med på en rejse verden rundt, for at finde sin fremmedgjorte far før det er for sent. I deres løb mod tiden sætter en række uventede begivenheder spørgsmålstegn ved alt, hvad de troede, de vidste om liv, død og helbredelse.

Mark Emerson D.C.

Mark Emerson D.C., C.C.S.P. er forfatter, taler og læge i kiropraktik, der har specialiseret sig i ernæringsbaseret livsstilsmedicin og naturlige behandlingsmetoder. Hans kliniske protokoller hjælper med at styrke folk til at leve sundere ved at forebygge og reducere kroniske sundhedsmæssige problemer og sygdomme.

Mark Emerson D.C., C.C.S.P. er sundheds- og wellness-konsulent for Four Seasons Resort Maui, hvor han designede og leder wellness your way-programmet. Han leverer også eksperter inden for sundhed og velvære til enkeltpersoner, grupper, virksomheder, restauranter og hoteller rundt om i verden. Dr. Emerson har været en sundheds- og wellness-konsulent for spillere og personale i NFL, PGA Tour, USA Track and Field og NCAA. Derudover leverer han private læger tjenester til bl.a. Fortune 500 CEOs.

Spis, helbred & lær. Mark Emerson D.C., C.C.S.P. tilbyder sine Ultimate Health & Wellness Immersion-programmer, der leverer en komplet livsstilsforandring i luksuriøse omgivelser over hele verden. Med anerkendte medicinske og ernæringseksperter og prisbelønnede kulinariske kokke giver Dr. Emerson’s Ultimate Health & Wellness Immersions en livsændrende oplevelse, for at hjælpe sine gæster med at opretholde livslang sundhed.

Peter Crone

Mind Architect og Wellness Pioneer. Peters unikke perspektiv afslører en helt ny måde at tænke, føle og leve på. Peter deler sine indsigter og strategier for at leve et inspireret liv og finde ægte frihed ved at vågne op til nye bevidsthedsniveauer. Peter hjælper med at redesigne det underbevidste sind der driver vores menneskelig adfærd, ydeevne og i sidste ende vores resultater. Han har arbejdet med underholdere, professionelle atleter samt globale organisationer.

Peters inspirerer engageret til en ny måde at leve på; at gå fra et liv med begrænsning og stress til et liv med frihed og glæde.

Rob Wergin

Rob Wergin var fra en ung alder han i stand til at helbrede dyr og kommunikere med sjæle. Disse gaver blev ikke forstået i hans omgivelser, og han lærte at ignorere dem. I over 30 år arbejdede han i business-America som en meget succesrig CEO. En dag blev han ramt af den ultimative “kosmiske 2×4”, og dybt fortvivlelse spurgte han, hvad hans liv skulle bruges til, og han fik svar. Siden da har Rob dedikeret sit liv til guddommeligt lys og kærlighed. Han har hjulpet titusinder af mennesker i alle aldre og fra alle religioner.

Rob er opvokset i et strengt kristent hjem, i hjertet af South Dakotas rige indianske kultur, og han evner at trække essensen ud af ​​begge disse traditioner. Han ønsker at hans arbejde skal være universelt tilgængeligt for alle spirituelle mennesker. Hans klarhed, åbenhed og ydmyghed har bidraget til at tiltrække en bred vifte af mennesker, der synes fri for stramme dogmer.